Van Nieuwenhoven genealogie

  login  

Zaterdag 13 juli 2024 

Genealogische database

Sus scrofa domesticus

Afbeelding Jesse van Muylwijck
Afbeelding Jesse van Muylwijck


Inhoud

Nu meer dan 162.642 personen. Klik op Tom om in te loggen, bekijk de laatste wijzigingen of bezoek de pages pages voor meer informatie

Maatschappij van Weldadigheid

Deze database bevat veel informatie over relaties van mensen die ooit in de Maatschappij van Weldadigheid een plekje hebben gekregen, vrijwillig of gedwongen (zie ook Dorgelo). Ik probeer hier zo veel mogelijk nazaten en voorouders van vroegere bewoners in kaart te brengen. Deze kolonisten zijn natuurlijk relaties aangegaan met partners uit de omgeving, vooral uit Drenthe, Friesland en Overijssel.

Familie

Verder breng ik natuurlijk zoveel mogelijk mijn eigen familie in kaart over het hele land verspreid.

Extra's

Er is nu eenvoudig een lijst met 18.273 unieke achternamen te downloaden. Bekijk ook eens de top 100 van geboorte- of overlijdensplaatsen. Van ieder persoon is een kwartierstaat te maken en te downloaden. Ook is het mogelijk om een relatie (verwantschap) tussen twee personen te zoeken.

Deze site is primair gebouwd voor gebruik op een Windowsscherm met een minium resolutie van 1366 x 768. Aan getoonde namen en datums kan geen absolute waarheid worden toegekend, controleer deze daarom zelf bij overname voor eigen gebruik.

Afbeelding Jesse van Muylwijck
Afbeelding Frans Verschoor
Tom op Mastodon


Mijn

Sponsoren