Aangemaakt: donderdag 14 februari 2019

Nieuwe functies voor reacties

Afgelopen week ook gewerkt aan de mogelijkheid om te reageren op berichten. Om het in de hand te houden is natuurlijk nodig om gebruikers een account te laten aanmaken. De reacties kunnen tot tien niveau's diep worden gegeven. Ook dit werkt naar tevredenheid.
Metadata: Reacties,

Aangemaakt: donderdag 14 februari 2019

Meerdere "popup"-schermen

Vandaag een functie gebouwd om meerdere popup-schermen te tonen. Weliswaar een emulatie, maar het werkt naar tevredenheid. Nu alleen nog geschikt voor de browsers op grotere schermen.
Metadata: Javascript, Overlay, PHP, Popup,

Aangemaakt: zaterdag 9 februari 2019

Friese Lange Afstand Lopers

Vandaag (9 februari 2019) voor het eerst een wat langere wandeling gemaakt: de "Kolonie Wandeltocht" van de "Friese Lange Afstand Lopers" (Flal). Ik loop de 25 km als één etappe, want ik sla de twee pauzes bij de stempelposten maar over. Ondanks de harde storm op het grootste deel van de route toch een leuke tocht, al mis ik wel het grootste deel van de route de blik op de gebouwen van "de Kloonie".
Metadata: Flal, Wandelen,

Aangemaakt: woensdag 23 januari 2019

De lulkoek van Wouter Koolmees

Wouter Koolmees verdedigt vandaag in de Tweede kamer de verlaging van de Vennootschapsbelasting op wel heel simplistische wijze, namelijk op de beproefde, maar ook zeer onbetrouwbare, VVD-manier van Melanie "gaat over lijken" Schultz.
Metadata: D66, Lulkoek, Vennootschapsbelasting, VVD, Wouter Koolmees,

Aangemaakt: woensdag 9 januari 2019

De hypocrite zorg om het klimaat

Het is niet mijn gewoonte om artikelen van anderen over te nemen, maar een bericht van het ANP in De Volkskrant van 9 maart 2019 verdient massaal te worden gedeeld. Het toont maar weer eens aan hoe hypocriet veel Nederlanders zijn, want reken maar dat onder die vliegvakantiegangers veel vooraanstaande "vergroeners" zitten. 
Metadata: De Volkskrant, Eyjafjallajökull, Hypocriet, Milieu, Scepsis,